Хороскоп за деня – 5 март 2023, неделя  Овен Обърнете внимание

...
Хороскоп за деня – 5 март 2023, неделя  Овен
Обърнете внимание
Коментари Харесай

Ракът и Везните да започнат диета, Скорпионът да внимава с авантюрите

Хороскоп за деня – 5 март 2023, неделя 

Овен
Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Вашата емоционалност може да породи спорове. Избягвайте ги! Възможно е в този ден да срещнете някого и то по най-вълнуващия и непредвиден метод. По-добре обаче не си правете никакви проекти за бъдещето! 

Телец
Замислете се дали не е време да изключите от обкръжението си хората, които ви дърпат обратно! Ако имате чувството, че някой ви къса нервите или ви изчерпва виталните сили, е по-добре да го избягвате! Трябва и да се научите вярно да разпределяте силата си. 

Близнаци
Днес може да определите какво е потребно или е нездравословно за организма ви. Ако до момента в който мислите за избран хранителен артикул, сте почувствали омерзение, той не е за вас. Полезна пък е онази храна, която в този ден ви се яде. Ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

Рак
Не се поддавайте на гнева! Бъдете великодушни и избягвайте споровете! Денят е добър за недояждане, за диета. От изгода ще ви е да започнете цикъл от физически извършения. Уязвима е устната празнина. Възможни са болки. Обърнете внимание на зъбите или венците! 

Лъв
Пазете се от бурни страсти, внимавайте с недомислените изявления и не давайте неизпълними обещания! Ако надцените опциите си или се опитате да си припишете непознати заслуги, ще съжалявате. Може да се заемете с проучването на непознат език или с ново занимание.

Дева
Изпълнени сте с сила и може да се справите сполучливо с всичко. Не подценявайте препоръките на по-възрастните! В този ден може да спечелите даже поддръжката на своята свекърва или тъща за идея, която до момента ви се е коствала невъзможна. Не давайте пари назаем!

Везни
Звездите дават обещание удобни промени. Те може да са свързани или с печеливш бизнес, или със промяна на работното място. В ден като днешният не трябва да отлагате осъществяването на дилемите, които сте си сложили. Добре ще ви се отрази разтоварваща диета.

Скорпион
Хора, които преди сте мислели за недостъпни, може да станат част от живота ви. Възможно е да стартирате огромен план и те да са в екипа ви, или пък станат ваши любовници. Семейните да внимават с случките, тъй като е огромен рискът да бъдат разкрити!

Стрелец
Не мислете дълго, в случай че получите предложение да заминете в командировка! Има късмет да се запознаете с човек, който ще ви помогне да преосмислите живота си, да намерите своето предопределение или метод да повишите приходите си. Може даже да се влюбите и да сте щастливи дружно.

Козирог
Има огромна възможност да бъдете завладени от мечти и фантазии. Постарайте се обаче да си извършите отговорностите! Предстоят ви вълнуващи срещи. Може необвързаните да заздравят връзката си и даже да получат предложение за брак.

Водолей
В този ден би трябвало да преосмислите целите си и да започнете да обръщате повече внимание на околните си. Не бъдете скъперници, стремете се да развивате в себе си щедростта! Не съжалявайте за това, от което се освобождавате!

Риби
Подложени сте на тествания. Има риск да загубите непосредствен човек. Препоръчително е да избягвате съществени диалози. С хората, на които най-вече държите, е по-добре в този момент да не изяснявате връзките си. Няма да спечелите нищо, в случай че се опитате да ги изкарате отговорни за несгодите си.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР